Vásárlási feltételek

Árak

Oldalon található termékek árai tartalmazzák az általános forgalmi adót és csak az online rendelés esetén érvényesek. A termék eladási ára nem tartalmazza a postaköltséget.

Vásárlás

Az oldalak böngészéséhez és a vásárláshoz nem szükséges regisztrálnod. A megrendelés elküldésével egyidejűleg elismered, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket ismered és magadra nézve azt kötelezőnek tekinted, elfogadod. A Felek között elektronikus úton létrejött szerződés ráutaló magatartás formájában jognyilatkozatnak minősül. A szerződés dokumentumai a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása a megrendelés megtörténtéről.

Rendelés menete

A kiválasztott terméket a darabszámok beírása, és a szállítási ill. számlázási adatok kitöltése után a megrendelés gombra kattintva véglegesítheted. A megrendelésről azonnal visszaigazoló levél megy a megadott email címre, amennyiben valamilyen technikai ok miatt nem kapnál visszaigazoló levelet 24 órán belül, úgy kérlek minél hamarabb írj egy emailt az ügyfélszolgálatra, hogy orvosolni tudjuk a problémát: info(kukac)babapraktika(pont)hu

Szállítás

Csomagokat a Magyar Postán keresztül szállítjuk. Fizetés utánvéttel, készpénzben a kézbesítő postásnak. Amennyiben eltérő szállítási címet szeretnél megadni, úgy a megjegyzés rovatban jelezd nekünk! Amennyiben átutalással szeretnél fizetni, úgy megrendeléskor a megjegyzés rovatban jelezd felénk. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodtok otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni.

A szerződés hatálya

A szerződés a rendelés elküldésével, visszaigazolásával és a kiszállítással zárul le. A szerződés semmisnek tekinthető akkor, ha a megrendelőlap hiányos adatokat tartalmaz.

Szavatosság

Az eladó szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Eladó, szolgáltató adatai

OnLine-Egészség Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
5516. Körösladány, Batthyány utca 36.
Internet: www.babapraktika.hu
Kapcsolat: info(kukac)babapraktika(pont)hu
Adószám: 14832280-2-04
Cégjegyzékszám: Cg. 04-09-009215

Vásárlástól való elállás joga

Jogosult vagy a megrendelést követően, de még a kiszállítás megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényedet jelezheted az alábbi e-mail címen: info(kukac)babapraktika(pont)hu. A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a csomag kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlási szándékodtól. A termék visszaérkezését követő 30 napon belül a BabaPraktika.hu az általad megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.

A törvény értelmezése itt. (Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság)

Az elállás joga nem vonatkozik a természetüknél fogva (higiéniai vagy egészségügyi okból) vissza nem szolgáltatható termékekre: például használt fogkefe, golyósdezodor, fehérnemű, masszázsolaj, kozmetikumok, étrend-kiegészítők, mosható pelenka stb.) Ezen termékek esetén a vásárló nem állhat el a szerződéstől. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság oldalán részletesen olvashatsz róla>>

Természetesen a higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékeket is visszaküldheted, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontottad fel, ill. a mosható pelenkákat nem vetted használatba. Javasoljuk, hogy mielőtt mosható pelenka készletet vásárolnál, mindenképpen vegyél egy próba készletet.

Szerződési feltételek

Az internetes felületen való vásárlás a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján a távollevők között kötött szerződésnek minősül. A vásárlás feltétele az adatok pontos megadása és a szerződési feltételek elfogadása. A weblapot üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló (vásárláskor megadott) adatainak valódiságáról meggyőződjön, amennyiben az abban foglalt adatok valódisága megkérdőjelezhető, vagy értelmezhetetlen, a megrendelést törölje. Rendelést csak 18 éven felüli, saját címmel, telefonszámmal rendelkező személyektől fogadunk el!

A vételár bruttó (áfát is tartalmazó) ár, de a szállítási díjat nem tartalmazza.

Átutalásos fizetés esetén a akciós termékek ára csak a megrendeléstől számított 8 munkanapon belüli átutalás esetén garantált! Késedelmes teljesítés esetén az akciós ár helyett már csak teljes vételáron tudunk számlázni.

Cégünk a terméket a Magyar Posta díjszabása szerint szállítja, melynek költsége csomagonként 1500 Ft.

Vásárlóink a posta futárának átvételkor fizeti ki a termékek ellenértékét, valamint a szállítási díjat.

Ügyfélszolgálat

Ha kérdésed lenne, tájékoztatásra van szükséged, kérlek írj az info(kukac)babapraktika(pont)hu e-mail címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .