Shop

Grapefruitmag kivonat gyerekeknek

Még épp hogy megszületett, de kisbabád máris betegeskedik?

Nem szeretnéd pici szervezetét gyógyszerekkel terhelni?

Természetes anyagokkal szeretnéd megóvni a baktériumoktól, vírusoktól, gombáktól?

Szülőnek lenni néha nagyon nehéz. Főleg akkor, amikor a gyermekünk megbetegszik. Olyankor levert, gyenge és elesett. Immunrendszere még épp kialakulóban van, s ha valamilyen oknál fogva nem tudod szoptatni, még védtelenebb az őt érő betegségekkel szemben.

Egy kisbabánál a környezete fertőtlenítése sem igazán megoldott, ha arra gondolunk, hogyan oldjuk meg vegyszerek nélkül. Ilyenkor jó lenne valamilyen természetes megoldás, amivel nem terheljük a szervezetét feleslegesen, s erre vannak már nagyon jó természetes készítmények.

A
tökéletes megoldása a fenti problémákra
a Grapefruitmag csepp kivonat.

A grapefruitmag-kivonat bioflavonoidot, glikozidot, C vitamint és fehérjéket tartalmaz. A készítményt a gyümölcs magjából és a gyümölcshús egyes részeiből nyerik. A mag hatóanyagai elpusztítják a kórokozók citoplazmájának membránját és szabályosan “kiéheztetik” őket anélkül, hogy az emberi szervezetet károsítanák, ezáltal természetes módon semmisíti meg a vírusokat, baktériumokat, gombákat és parazitákat.

Kimutatták, hogy a magból készített kivonat már kis töménységben is ugyanolyan hatásos, mint bármelyik hagyományos antibiotikum. Az immunrendszert mozgósítja, és egyaránt hatékonyak baktériumok, vírusok, gombák, és egysejtű parazitákkal szemben, azzal a lényeges különbséggel, hogy a hasznos bélbaktériumokat nem károsítják. Mellékhatást csak az okozhat, ha a megengedett adagot négyezerszeresen túllépi valaki.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy alkalmazása elsősorban a gyomor-és bélpanaszok, a gombás betegségek, meghűlések, torok-, orr-, fülfertőzések  esetén vált be. Szájpenész esetén is alkalmazható! A legtöbb grapefruitmag kivonattal ellentétben a Grapefruit csepp édes, így babák és kisgyermekek szívesen fogyasztják akár üdítőbe keverve is.

A Grapefruitmag csepp külsőleg is alkalmazható a baba környezetének biztonságos fertőtlenítésére. Alkalmazhatod mosás alkalmával a mosógépdobba csepegtetve, mosható pelenka mosása esetén szintén a dobba csepegtetve, oldatával lemoshatod a baba játékait, evőeszközeit fertőtlenítheted a Grapefurit cseppel. Nincs több vegyi anyag!

Összetevők: testesítőanyag glicerin, grapefruitmag kivonat (25%), ionizált víz felhasználásával.
Citrusfélékre érzékenyeknek nem ajánlott. A készítmény nem tartalmaz állati eredetű összetevőt!
*Citrus allergiában szenvedőknek a fogyasztása nem ajánlott!


A Grapefruitmag részletes tájékoztatóját itt olvashatod>>kismama, fertőzés, antibiotikum helyett multivitamin, terhesvitamin, kismamavitamin
mosható pelenka, pelenkadiszkont, olcsó pelenka baba ágynemű, lyocell babaágynemű, babatakaró
víztisztító, víztisztító készülék, tiszta víz kényelmes babahordozó, hátfájás, nyűgös baba, hordozó